Naar inhoud

Welkom

Geachte bezoeker,

Ons Sociaal Huis heeft als missie elke inwoner van onze prachtige gemeente een menswaardig bestaan te garanderen. Ons voltallig team staat voor u klaar om samen met u, al uw grote en kleine vragen, te behandelen. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht ras, leeftijd, overtuiging, rang of stand.

Het Sociaal Huis is gedurende de laatste jaren uitgegroeid tot een echte sociale organisatie, met diensten die het louter 'financiële' overstijgen. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor financiële steun, schuldbemiddeling, -beheer en leefloon. We organiseren tevens verschillende cursussen die u op een laagdrempelige wijze kunnen helpen, uw leven kwalitatief en duurzaam te verbeteren.

U kunt zich bij onze diensten ook inschrijven op de wachtlijsten voor een sociale huurwoning. We begeleiden u graag bij uw zoektocht naar gepaste tewerkstelling in het kader van artikel 60.

Of wat dacht u van ons uitgebreid aanbod rond ouderenzorg? U kunt bij ons terecht voor een serviceflat in 'Huyze Magnificat', een seniorenflat  in 'Het Kutsershof' of seniorenwoning in de Wallaart. We kunnen dagelijks een warme, gezonde maaltijd bij u thuisbrengen en ons ervaren team kan u ook de nodige poetshulp aanbieden.

Daarnaast kunnen wij rekenen op een erg gedreven team van vrijwilligers, die onder andere de Minder Mobielen Centrale en de boodschappendienst aan huis 'De Kabba' met succes draaiende houden.

We hopen u te kunnen overtuigen van onze discrete en professionele werkwijze. Met de aanwezige expertise en ons enthousiasme zullen wij u alle mogelijke hulp bieden. Aarzel dus vooral niet om bij ons binnen te stappen!

Voorzitter
Stijn Ramboer